Tafelkaarten

Tafelkaarten nodig?

Introduceert u binnenkort een nieuw gerecht in uw horecagelegenheid? Of gaat u binnenkort trouwen? Dan mogen deze hippe tafelkaarten daar zeker niet aan ontbreken! Door middel van tafelkaartjes kunt u op een leuke manier een belangrijke boodschap communiceren. U kunt bijvoorbeeld tijdens de feestdagen de kaartjes bedrukken met een kerstmenu voor uw gasten of een nieuw gerecht of drankje op de kaart aantonen. De kaartjes worden ook veel gebruikt op bruiloften om een leuke boodschap of foto te laten zien. Het is een originele manier van communiceren en staat ook nog eens erg leuk op tafel! Zelfgemaakte tafelkaarten laten gegarandeerd een goede indruk achter bij uw gasten!

Tafelkaarten

Ontwerp uw eigen tafelkaarten

Bij het ontwerpen van uw eigen tafelkaarten kunt u kiezen uit meerdere vormen. De vormen waaruit u kunt kiezen zijn: classic, cilinder, driehoek, vierkant en zeskant. Alle vormen zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten, namelijk: klein, middel en groot. De classic variant is zowel liggend als staand te bestellen. Daarnaast adviseren wij de: 300 gram Silk MC als materiaalsoort voor een echte premium uitstraling! De tafeldisplays kunnen aan alle kanten bedrukt worden en u kunt het volledige design zelf ontwerpen! De kaartjes worden middels de Offset productietechniek enkelzijdig gedrukt op grote drukpersen.

Staat het formaat, oplage of de materiaalsoort naar wens er niet tussen? Geen enkel probleem. U kunt altijd contact met ons opnemen voor het aanvragen van een offerte op maat. Deze ontvangt u vervolgens binnen één dag van ons. Laat mensen door middel van deze originele displays kennis maken met uw bedrijf!

Specificaties tafelkaarten

Er gelden een aantal belangrijke aanleverspecificaties betreft uw zelfontworpen tafelkaarten. Om de goedkeuring van uw design zo spoedig mogelijk te laten verlopen moet uw design aan de volgende eisen voldoen:

  • De lettertypes moeten omgezet worden in lettercontouren of ingesloten worden
  • Controleer uw spelling goed op taal- en typfouten!
  • De inktbezetting mag niet hoger zijn dan 300%
  • CMYK moet als kleurmodus worden gebruikt
  • Controleer het design op overprint

Heeft u toch nog vragen betreft de aanlevering van uw ontwerp? Schroom dan niet om ons te bellen of contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze webshop. Ons team van experts staat u graag te woord! U kunt ons telefonisch bereiken op 050-5773011 of via de mail op info@copy76.nl.

Levertijd tafelkaarten

De tafelkaarten worden niet gevouwen geleverd, maar zijn voorzien van vouwlijnen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te vouwen en in elkaar te zetten. De snelst mogelijke levertijd is negen werkdagen. Hierbij is het belangrijk om uw ontwerp voor de aanleverdeadline aan te leveren. Deze wordt altijd onderaan de bestelpagina van het product op de webshop weergegeven. Indien u het ontwerp te laat aanlevert verschuift de levertijd van uw bestelling met één werkdag. Uw bestelling kan bezorgd worden met: PostNL, DHL, DPD, UPS of onze eigen bezorgdienst. Afhankelijk van de grootte van uw order wordt hier door ons een keuze in gemaakt.

Copy 76 – voor al uw drukwerk

Laat mensen door middel van tafelkaarten kennis maken met uw bedrijf! Of gebruik ze om acties aan te prijzen! Bij Copy 76 kunt u verschillende horeca artikelen laten bedrukken om uw tafelpresentatie compleet te maken. Denk hierbij aan het bedrukken van horeca glazen. U wilt toch ook uw gasten een glas wijn aanbieden in een mooi glas welke is voorzien van uw eigen logo! Maak de presentatie helemaal af met eigen papieren placemats! Voorzie de voorkant een mooi design en de achterkant van een leuke kleurplaat voor kinderen. Uw klanten zullen dit niet snel meer vergeten! Deze manier van branding heeft een zeer positieve bijdrage aan de reputatie van uw bedrijf en is relatief goedkoop! Bekijk gerust eens ons gehele assortiment!