Kleding bedrukken of borduren

 klik hier om te kijken in de wepshop wat er allemaal mogelijk is.

Textiel en kleding bedrukken voor jouw bedrijf

Wil jij er zeker van zijn dat jouw klanten, partners en werknemers jouw promotionele kleding overal kunnen dragen? Een groot aanbod in textiel en tassen helpt jouw bedrijf om beter herkenbaar te zijn, zodat jouw marketing en promotie net dat beetje meer wordt. Vandaag de dag focussen veel bedrijven enkel op digitale marketing en social media als het aankomt op het vergroten van merkbekendheid. Maar kleding bedrukken is niet voor niets een klassieker; het kan zeker mee helpen bouwen aan jouw bekendheid en omzet. Of je nu kiest voor bedrijfskleding bedrukken om jouw werknemers op te laten vallen of besluit dat kleding drukken passend is voor een give-away, er zijn vele opties om extra op te vallen met textiel.

Bedrijfskleding bedrukken: de voordelen

De meeste bedrijven hebben slechts een beperkt budget als het aankomt op branding en marketing. Als je het meeste waar voor je geld wilt én er zeker van wilt zijn dat jouw merk er altijd consistent uitziet, dan kan kleding laten drukken een uitkomst zijn. Textiel bedrukken is een kostengerichte en simpele manier om jouw bedrijf te adverteren. Het helpt niet alleen om er met het hele team professioneel uit te zien, ook biedt het voordelen buiten jouw winkel of kantoor. Een van de grootste voordelen van kleding bedrukken is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Of je nu zoekt naar een manier om iedereen gepast gekleed te laten werken in uniform of je de items wilt gebruiken als relatiegeschenk, er zijn genoeg modellen, producten en design opties om uit te kiezen. Buiten de gewone bedrukte polo’s en t-shirts zijn er bijvoorbeeld:

  • Casual kleding voor mannen en vrouwen
  • Tassen
  • Hoodies
  • Petten
  • Sportaccessoires

Vaak zal je als bedrijf kleding bedrukken die past in het plaatje van jouw ideale klant of werknemer. Als je een item vindt dat precies past bij jouw bedrijf, wordt kleding laten drukken een nog sterker promotiemiddel. Onthoud hierbij dat textiel bedrukken alleen een goede uitkomst is als jouw producten van goede kwaliteit zijn. Goed zittende pasvormen, een uitgedacht design en een item dat in de mode is zorgt ervoor dat jouw doelgroep jouw merk met trots draagt.

Kleding laten drukken en gebruiken als promotie

Bedrukte kleding kan een onderdeel zijn waarmee je aantoont dat jouw bedrijf professioneel is, of kan juist dienen als beloning voor loyale klanten en goede werknemers. Als je een give-away in gedachten hebt, kun je het best de huidige modetrends in het achterhoofd houden. Bedrijfskleding bedrukken kan formeler en tijdloos, maar als fashion-item in een give-away kun je misschien beter kiezen voor het premium product en model. Het kan zelfs lonen om een aantal duurdere, speciale items te bedrukken, bijvoorbeeld voor personeel dat dat beetje extra verdient. Zo kan textiel bedrukken niet alleen dienen als marketing, maar ook als een middel om jouw relaties mee te onderhouden.

Een andere mogelijkheid is om het hele team in een tenue te steken, bijvoorbeeld op een beurs of een evenement. Ook bedrijfskleding bedrukken kent vele mogelijkheden: petten en T-shirts tijdens een sportevenement of polo’s bij een conferentie. Iedere gelegenheid waar kleding een optie is, is een optie om jouw merkbekendheid te vergroten.