Hoodie bedrukken

goedkoop hoodie bedrukken

Wil je graag een hoodie bedrukken voor de koude dagen? Hoodies zijn vooral populair onder sportverenigingen, scholen en bedrijven. Het is namelijk erg handig als branding. Ook onder vriendengroepen is het bestellen van hoodies erg populair.

Deze vesten met een capuchon zijn ideaal in de herfst en winter of wanneer de temperatuur erg wisselt. Ze zijn vanaf 1 stuk te bestellen. Je kunt bij Copy 76 kiezen uit de volgende soorten hoodies:

 • Basic;
 • Premium;
 • Premium plus;
 • Budget met rits;
 • Premium met rits;
 • Premium plus met rits;
 • Sportief met rits.

Het onderwerp van de trui kan online makkelijk doorgegeven worden. Wij kunnen de hoodies goedkoop voor jou bedrukken.

Laat hier jouw hoodie bedrukken!

Hoe bestel ik mijn bedrukte hoodie?

Door zelf jouw hoodie te laten bedrukken zul je nooit meer iemand tegenkomen met kleding in hetzelfde ontwerp. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de volgende stappen doorlopen:

 1. Kies welk model je graag wilt;
 2. Kies de kleur;
 3. Kies waar je de bedrukking wilt hebben;
 4. Kies de hoeveelheid hoodies en de juiste maten;
 5. Kies uit hoeveel kleuren de hoodie bestaat;
 6. Kies de uiterlijke levertijd.

Een hoodie bedrukken is zowel mogelijk in de unisex variant als voor mannen en vrouwen. Laat je creativiteit de vrije loop: bepaal zelf hoe de bedrukking eruit gaat zien.

Een hoodie goedkoop bedrukken en bestellen bij Copy 76

Bestel jouw gepersonaliseerde hoodie gemakkelijk online en je zult nooit meer iemand tegenkomen in dezelfde outfit! Ook om de naamsbekendheid van jouw bedrijf of vereniging te vergroten werkt het bedrukken van hoodies erg goed! Meer bedrijfskleding bedrukken? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Copy 76!

Laat een hoodie bedrukken en binnen een week zal de bestelling bij jou op de deurmat vallen. Heb je vragen over het proces of over de aankoop? Je kunt ons bereiken door te bellen naar 050 577 30 11 of door een e-mail te sturen naar info@copy76.nl.

Goedkoop een hoodie bedrukken doe je bij Copy 76!

Bestel jouw bedrukte hoodie hier!