Horeca krijtbord

Buiten krijtbord voor de horeca

Wisselt de boodschap van uw horecagelegenheid regelmatig? Dan biedt het horeca krijtbord wellicht een uitkomst! Wilt u graag een speciaal menu introduceren? Of reclame maken voor een speciale avond die u georganiseerd hebt? Het kan allemaal met het krijt stoepbord! Tegenwoordig is het horeca krijtbord onmisbaar voor alle horecagelegenheden. Daarnaast geeft een handgeschreven bericht een persoonlijke touch. Uit vele consumentenonderzoeken is gebleken dat mensen zich sneller verbonden voelen met een organisatie die haar persoonlijkheid uitdraagt. Middels het krijtbord krijgt uw horecagelegenheid een eigen karakter! Na het zien van het krijtstoepbord buiten komen de klanten sneller bij u naar binnen!

Een krijtbord voor uw horecagelegenheid kopen?

Wilt u een horeca krijtbord kopen? Het krijtbord voor de horeca brengt één groot voordeel met zich mee; u kunt de boodschap altijd aanpassen! Hierdoor kan het bord iedere keer weer gebruikt worden en heeft het een lange levensduur! De borden kunnen worden geleverd met bijpassende krijtstiften en hierbij kunt u kiezen uit wit en kleur. Ze zijn van erg hoge kwaliteit en beschikken over een dubbele laklaag. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik en bestand tegen alle weersomstandigheden! Het stoepbord is gemaakt van Mahonie hardhout en is aan beide kanten te beschrijven.

Daarnaast kunt u kiezen uit twee verschillende formaten: 477 x 675 mm en 585 x 1000 mm. Dit is het formaat van het krijtbord en niet het totale bord.  Staat het formaat wat u zoekt er niet tussen? Of wilt u liever een bord van een andere materiaalsoort? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een offerte aan voor een krijtbord op maat. Meestal ontvangt u binnen één werkdag een offerte van ons!

Copy 76 – Ruim assortiment in horeca drukwerk

Met het horeca krijtbord krijgt uw bedrijf nog meer karakter. Maar wat kunt u nog meer doen om zich te onderscheiden van de concurrenten? Dat eigen drukwerk een positieve bijdrage levert aan uw imago is inmiddels wel bewezen! Copy 76 beschikt over een ruim assortiment in horeca drukwerk waarmee u zich kunt onderscheiden! Denk hierbij aan horeca glazen of bierviltjes met uw eigen logo. Er is toch niets leuker dan uw klanten lekker koud drinken te serveren in zelfontworpen glazen? Om nog een stapje verder te gaan in de beleving kunt u bij ons ook eigen menukaarten en placemats ontwerpen. Maak bijvoorbeeld een speciale menukaart voor de feestdagen en presenteer een heerlijk 3-gangen (Kerst)diner op uw zelfontworpen kaart. Uw gasten zullen blij verrast zijn!

horeca drukwerk

Bij Copy 76 gingen al veel tevreden klanten u voor. Wat kunt u van ons verwachten?

  • Altijd 100% tevredenheidsgarantie
  • Lage prijzen
  • Deskundig personeel en persoonlijke hulp
  • Hoge kwaliteit

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, ons team staat u graag te woord!

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De horeca krijtborden kunnen worden geleverd volgens het ‘next day delivery’ principe. Als u vandaag een krijtstoepbord besteld kan uw bestelling morgen al geleverd worden! Met welke vervoerder uw order bezorgd wordt hangt af van een aantal factoren: afmeting, snelheid en hoeveelheid. PostNL, DHL, DPD en UPS zijn vervoerders waarmee wij samenwerken, omdat dit betrouwbare organisaties zijn. Daarnaast beschikken wij over een eigen vervoersdienst.

Geef uw gasten buiten alvast een warm welkom met het horeca krijtbord!