Cocktail prikkers

Vanaf nu ontwerpt u uw eigen cocktailprikkers!

Een hapjesschaal maakt u pas echt compleet met zelfontworpen cocktailprikkers! Vroeger kocht u misschien partyprikkers bij de Jumbo of de Albert Heijn, maar dat is vanaf nu verleden tijd! Want niks is zo leuk als uw eigen ontwerp op een houten prikker natuurlijk! Hierbij kunt u denken aan het logo van uw bedrijf, maar ook aan een eigen gemaakt design of patroon. Met uw eigen cocktailprikkers bent u gegarandeerd van een geslaagd feestje!

Bestel uw cocktailprikkers nu in onze webshop!

Cocktailprikkers kopen bij Copy 76

Wij van Copy 76 helpen u graag om uw hapjesschaal van een unieke uitstraling te voorzien! Door het vlaggetje te bedrukken kunt u bijvoorbeeld een leuke reclameboodschap overbrengen. De cocktailprikkers worden veelal gebruikt als versiering op kaas, vlees en vis. Dit product wordt aan beide zijden bedrukt en is gemaakt van 135 gram wit papier. Daarnaast hebben de vlaggetjes een formaat van 25 x 40 mm en de prikker is 70 mm lang. De prijs die wordt weergegeven is per ontwerp. Heeft u meerdere ontwerpen? Geen probleem! Zorg er dan wel voor dat u meerdere artikelen aan uw winkelmandje toevoegt.

Verkoopoplage
De cocktailprikkers worden verkocht vanaf 100 stuks en tot 10.000 stuks. Alle oplages tot en met 500 stuks worden digitaal gedrukt. Alle aantallen hierboven worden offset gedrukt. Heeft u bijvoorbeeld liever 50 stuks en staat de oplage die u nodig heeft er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en dan stellen wij graag een offerte voor u op!

Bezorg- en levertijd
De uiterlijke levertijd die wij hanteren voor dit product is zes werkdagen. De vervoerder van uw bestelling wordt afgestemd op het formaat van de order en kan variëren van onze eigen bezorgservice tot PostNL. Op de bestelpagina kunt u de uiterlijke levertijd kiezen en hier is ook aangegeven voor welke tijd uw bestand uiterlijk geüpload moet zijn. Wij moeten het ontwerp namelijk nog goedkeuren en anders hebben wij hier niet genoeg tijd voor.

Specificaties voor de aanlevering van uw ontwerp

Om het goedkeuren van uw ontwerp voor de cocktailprikker zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal specificaties voor u op een rijtje gezet. Dit zijn de specificaties waar uw design aan moet voldoen:

 • Voeg een extra rand van 2,5 mm rondom uw ontwerp
 • Hanteer een veiligheidsmarge van 4mm tussen afbeeldingen en de rand
 • 300 dpi is de minimale resolutie die wij hanteren
 • In uw ontwerp moet kleurmodus CMYK gebruikt worden
 • Het product moet aangeleverd worden in PDF, JPG, EPS of TIFF
 • De inktbezetting mag nooit hoger zijn dan 300%
 • Lijndikte moet minimaal 0,25 zijn
 • Voor de lettergrootte hanteren wij een minimum van 6
 • Zorg ervoor dat het ontwerp geen overprint heeft als dit niet de bedoeling is
 • Hanteer de juiste waarden indien u gebruik maakt van full color zwart
 • Lettertypes moeten ingesloten zijn of omgezet worden in contouren

Ons team van experts helpt u graag bij het controleren van uw bestanden! Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Copy 76 – De specialist in al uw drukwerk

Copy 76 is al sinds 1990 uw betrouwbare specialist in drukwerk. Wij werken snel en effectief en leveren alleen producten van de allerbeste kwaliteit. Met alleen cocktailprikkers bent u natuurlijk niet klaar! Ontwerp ook uw eigen menukaarten en placemats om uw feest of evenement helemaal af te stijlen! Bent u naast horeca artikelen ook nog op zoek naar andere artikelen? Geen probleem! Wij beschikken over een erg groot assortiment producten die u naar wens kunt laten bedrukken!

 

Cocktail prikkers

Heeft u nog vragen? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze webshop of een mailtje sturen naar: klantenservice@copy76.nl.