Fotoboek laten maken

Wilt u een fotoboek laten maken van bijvoorbeeld een mooie vakantie, lange reis, bruiloft of het eerste levensjaar van uw kind? Bij Copy 76 kunt u eenvoudig een fotoboek drukken van alle bijzondere momenten in uw leven. Het resultaat? Een boek met haarscherpe foto’s, waardoor u altijd met plezier uw mooie herinneringen kunt bekijken. Via onze gratis software bepaalt u alles zelf, zoals het formaat van uw boek en de indeling van de foto’s. Een fotoboek laten maken was nog nooit zo makkelijk.

copy76-fotoboek

Fotoboek laten maken: manieren van inbinden

Bij een fotoboek laten maken is een van de belangrijkste keuzes de manier waarop u uw fotoalbum wilt inbinden. U kunt uw fotoboek laten inbinden op verschillende manieren: door te vouwen en nieten, door een album te maken met een spiraalrug of door te kiezen voor inbinden met een hardcover of een softcover (paperback).

Fotoboek printen: met nietjes

Heeft u een klein fotoboekje? Dan kunt u bij ons uw fotoboek printen en deze laten vouwen en inbinden met nietjes. Hiervoor is het wel belangrijk dat uw fotoalbum niet te dik is. Vraagt u zich af of het mogelijk is om uw fotoboek in te binden met nietjes? Neem dan vooral even contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Fotoalbum drukken met hardcover

Een fotoalbum drukken met een hardcover is erg populair. Bij deze inbindmethode wordt het binnenwerk van je album gelijmd. Vervolgens maken we er een harde kaft omheen. Dit geeft je album een luxe uitstraling. Ook wordt je fotoboek hierdoor erg stevig, wat dit ook meteen de duurzaamste inbindmanier maakt.

Fotoboek laten drukken met softcover

Naast een hardcover, kunt u er ook voor kiezen om uw fotoboek met een softcover te laten drukken. Dit type kaft wordt ook wel een paperback genoemd. Om ervoor te zorgen dat uw paperback fotoboek lang mooi blijft, wordt de kaft van een beschermende laag voorzien.

Fotoalbum laten maken met spiraalrug

Een fotoalbum laten maken met een spiraalrug is een voordelige manier van inbinden. Bovendien kunt u dit type fotoboek gemakkelijk helemaal openslaan. Deze metalen ringbanden worden ook wel WireO genoemd.

Fotoboek drukken op verschillende papiersoorten

Uiteraard heeft u bij het drukken van uw fotoboek keuze uit verschillende soorten papier. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een glad, glanzend papier of juist aan een matte papiersoort. Ook kunt u kiezen uit meerdere papierdiktes. Een fotoboek wordt in de meeste gevallen het mooist als u kiest voor minimaal 200 grams papier.

Maak uw fotoboek in 4 stappen

Bij ons kunt u uw fotoboek eenvoudig zelf ontwerpen in slechts vier stappen. Hiervoor kunt u gratis een softwareprogramma downloaden.

  1. Download en installeer de software: open het programma en u kunt direct aan de slag.
  2. Maak uw fotoalbum: maak een compleet fotoalbum in het programma en sla deze op. U krijgt dan 1 bestand met albumnaam en een directory met de foto’s.
  3. Breng ons de bestanden: neem de bestanden mee naar ons toe op een usb-stick of stuur deze op via WeTransfer naar info@copy76.nl
  4. Betaling en klaar: Als u het bestand fysiek bij ons komt langsbrengen, kunt u direct betalen aan de balie. Stuurt u ons de bestanden digitaal, dan hoort u van ons wanneer uw boek klaarligt. U kunt dan afrekenen als u uw bestelling komt ophalen.

Fotoboek snelle levering

Heeft uw fotoboek spoed? Geen paniek! Een fotoboek met snelle levering is bij ons vaak geen enkel probleem. In de meeste gevallen kunnen wij ervoor zorgen dat uw album nog diezelfde dag klaar is. Bel ons vooral even op 050 577 30 11 om de mogelijkheden voor een snelle levering van uw fotoboek te bespreken.

Fotoboek laten maken bij Copy 76

Bij Copy 76 in Groningen bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en de laagste prijs. Komt u er niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee en staan altijd klaar om u van specialistisch advies te voorzien. Bel ons op 050 577 30 11, stuur een e-mail naar info@copy76.nl of kom langs in onze Copyshop aan de Zonenlaan 86, dan helpen wij u graag met een fotoboek laten maken!