Lamineren

Plastificeren & Lamineren: wat is het?

Of u drukwerk nou wel of niet moet lamineren is uw eigen keuze. Er zijn verschillende redenen waarom u hiervoor zou kunnen kiezen, zoals: een luxere uitstraling of een betere bescherming. Tijdens het plastificeren, wat ook wel een andere naam is voor het lamineerproces wordt laminaat op uw drukwerk gelijmd door middel van een speciale lamineermachine. Beide zijden worden voorzien van een dunne laag plastic, ook wel Polypropyleen: lamineerfolie genoemd.

Dit wordt veelal gebruikt voor visitekaartjes, displays posters of horeca menukaarten. De levensduur van uw drukwerk wordt aanzienlijk verlengd en daarbij ziet het er ook nog eens fraai uit! Bij Copy 76 profiteert u altijd van een voordelige prijs. Daarnaast beschikken wij over jarenlange ervaring. Wilt u drukwerk laten lamineren? Kies dan voor ons!

Waarom drukwerk plastificeren?

Er zijn meerdere redenen waarom u zou kunnen kiezen voor het plastificeren/lamineren van drukwerk. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Het product wordt steviger en scheurt niet
  • Beschermt tegen vocht en vuil
  • Een luxe uitstraling

Wanneer papier van een lamineer laag worden voorzien wordt het drukwerk steviger en dikker. Hierdoor scheurt het minder snel en kan het vaker hergebruikt worden. Daarnaast biedt het bescherming tegen vocht. Denk bijvoorbeeld aan wanneer u papieren placemats wilt laten maken. Als u deze voorziet van een laag laminaat kunt u de placemats eindeloos hergebruiken! Het zou toch zonde zijn om kwaliteitsdrukwerk door vochtschade weg te moeten gooien. Ondanks het kwaliteitspapier dat wij gebruiken is en blijft het natuurlijk wel papier. Wanneer u het drukwerk laat lamineren profiteert u gegarandeerd van een langere levensduur!

Ga naar onze webshop en bekijk ons ruime assortiment in onder andere horeca drukwerk en andere promotiematerialen!

 

Lamineren bij Copy 76

Als u kiest voor Copy 76 dan weet u zeker dat u altijd een scherpe prijs krijgt. Hieronder is ons prijsoverzicht weergegeven van het lamineren:

Aantal. A6 A5 A4 A3
1-25 € 0,55 perstuk € 0,90 per stuk € 1,65 per stuk € 3,00 per stuk
26-50 € 0,50 perstuk € 0,80 per stuk € 1,45 per stuk € 2,75 per stuk
50+ € 0,45 perstuk € 0,70 per stuk € 1,25 per stuk € 2,55 per stuk

Creditcard € 0,36

Grootformaat

A2 € 5,85 per stuk

A1 € 11,70 per stuk

A0 € 22,90 per stuk

 

Wanneer u graag grote aantallen wilt laten lamineren kunt u altijd contact met ons opnemen om vrijblijvend een offerte aan te vragen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen, maar u kunt ons ook altijd mailen. Wij zijn bereikbaar op 050-5730275 of via de mail op: info@copy76.nl. Ons deskundige personeel staat u graag te woord!

 

Kom langs in onze Copyshop of breng een bezoekje aan onze webshop!

Onze winkel is gevestigd aan de Zonnelaan in Groningen en wordt gerund door echte kenners. Geen vraag is te gek en ons assortiment is zo breed dat wij gegarandeerd iets voor u kunnen betekenen. U kunt producten volledig laten personaliseren bij ons tegen scherpe tarieven. In onze online webshop vindt u een overzicht van ons volledige assortiment. Wij bieden verschillende reclame- en promotiematerialen aan die volledig naar wens bedrukt kunnen worden. Graag tot ziens!

Copy 76: laat uw drukwerk op professionele wijze lamineren!