Papier

papier-copy76Papyrus

Papyrus heeft sinds jaren een uitgebreid assortiment gekleurd papier, wat bewijst dat wij het belang van kleur onderkennen. De wereld rondom ons evolueert voortdurend en behoeften veranderen.

Papyrus, altijd op zoek om de allerbeste papiersoorten en service te bieden, heeft daarom besloten haar twee kleurencollecties OptiColours en MultiColours samen te brengen onder de nieuwe naam Rainbow.

Rainbow: een nieuwe naam, nog internationaler, praktischer en met een nog hogere leveringsbetrouwbaarheid. Bovendien is het gehele assortiment FSC gecertificeerd.

Met 32 kleuren beschikt deze kleurenlijn over alle kleuren van de regenboog. Het assortiment kent 6 gramgewichten en biedt keuze uit meerdere formaten, van A4 tot 70 x 100 cm, en enveloppen. Vanzelfsprekend hebben we de belangrijkste kleuren behouden in het nieuwe assortiment. Andere kleuren zijn vervangen door sprankelende nieuwe kleuren.

De vraag is niet wat we kunnen drukken op gekleurd papier maar wat gekleurd papier kan doen voor ons drukwerk! Kleuren spelen vaak een cruciale, maar onopvallende rol in ons dagelijks leven. Kleuren bepalen onze gemoedstoestand, maar kunnen ons ook helpen overzicht te creëren. Met kleuren is het ook makkelijker om op te vallen en aandacht te trekken. Kortom gekleurd papier doet wat ander papier niet kan.

Gekleurd Papier Rainbow

Rainbow is een gamma van ongestreken, gekleurde papieren.

In het Rainbow gamma is uitermate geschikt voor boek, briefpapier, affiche, brochure, catalogus, folder, jaarverslagen, menu- en wenskaarten, omslagkarton.
Met een garantie voor kopie, laser- en inkjetprint, verkrijgbaar in A3 en A4 in 80-120-160 gram/m². Hieronder vind u het kleurenpallet voor het Rainbow gamma.

Let op: deze kleuren kunnen iets afwijken van de werkelijke kleur van het papier.

kleuren-rainbow