offset drukwerk

Wij zijn ook een onlindrukker en daar hebben wij een prachtige  webshop voor:

webshop shop.copy76.nl

Makkelijk bestelproces

Bij Copy 76 is de basis het geloof in kwaliteit, in combinatie met gemak. Dat laatste dient immers de mens. Zeker als je kijkt naar andere bestelsites, je moet soms bijna een topsporter zijn om je drukwerk te bestellen. Bij Copy 76 gaat dat juist heel simpel en snel. Een kwestie van slechts vier klikken en klaar is de invoer van je opdracht.

Lage prijzen

De prijzen die je bij Copy 76 tegenkomt, zijn de laagste van Nederland. Hoe dat kan? Door slim orders te combineren op grote vellen en efficiënt te drukken. Dat gebeurt op de beste machines, met hoge snelheid, onder toeziend oog van echte vakmensen. Een bijzondere factor bij Copy 76 is de continue aandacht voor optimale automatisering en procesoptimalisatie, wat dus óók de prijzen drukt.

Passie voor druk- en printwerk

Klantvriendelijkheid staat hoog in de prioriteitenlijst bij Copy 76, alles is erop gericht om jouw bestelling zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Omdat kleine lettertjes niet klantvriendelijk zijn, vind je die niet bij Copy 76, dus géén verborgen kosten en wazige afspraken. En ben je onverhoopt niet tevreden, dan is er altijd een gepaste oplossing. Die garantie heb je! Kom je er niet uit dan kan je altijd nog bij ons terecht op de zonnelaan 86 in Groningen. Copy 76 ZO GEDRUKT!