Afsprakenkaarten

Afsprakenkaarten ontwerpen

Heeft u een eigen zaak en komen klanten bij u op afspraak? Dan zijn onze afsprakenkaarten ideaal! Wanneer uw klant een nieuwe afspraak met u maakt, kunt u een kaartje meegeven waar de afspraak op staat genoteerd! U kunt hier bijvoorbeeld de datum, tijd en naam van de klant of behandeling opschrijven. Het is natuurlijk zeer vervelend wanneer u op een klant wacht, en uw klant zijn of haar afspraak is vergeten. Dat is vanaf nu verleden tijd! Dankzij de afsprakenkaartjes vergeten u klanten nooit meer een afspraak!

 

Voorzie de afsprakenkaarten van uw unieke huisstijl!

Wilt u graag uw eigen afspraakkaarten laten maken? Dat kan! U kunt hierbij kiezen voor een zelfontworpen design, maar ook uit een bestaand design. Wij hebben een aantal onlinedesigns voor u ter beschikking gesteld die u kunt gebruiken. De kaartjes zijn beschikbaar in drie verschillende formaten:

  • Rechte hoeken → 85 x 55 mm (Meest gekozen!)
  • Klapkaartje staand → 55 x 85 mm
  • Klapkaartje liggend → 85 x 55 mm

Wanneer u een formaat heeft uitgekozen kunt u kiezen uit twee verschillende soorten materialen, namelijk: standaard beschrijfbaar materiaal of luxe kaartjes. De standaard afsprakenkaarten worden gedrukt op 340 gram helderwit karton. De luxe kaartjes worden ook wel de ‘Star cards’ genoemd. Deze worden gedrukt om 290 gram parelmoer papier. Hierdoor hebben de kaartjes een luxe glanzend uiterlijk. Vervolgens kunt u kiezen of u de kaartje enkelzijdig of dubbelzijdig full color wil laten bedrukken. Hierbij raden wij altijd aan om te kiezen voor dubbelzijdige bedrukking. U kunt ervoor kiezen om de binnenkant anders te laten bedrukken dan de buitenkant. Voorzie bijvoorbeeld de buitenkant van uw logo en de binnenkant van een afsprakenvenster!

Oplage
U kunt kiezen uit verschillende standaard oplagen. Dit kan variëren van 50 stuks tot 5.000 stuks. Door deze standaard aantallen aan te bieden kunnen wij altijd de allerbeste prijs garanderen voor afsprakenkaarten! Staat de oplage die u zoekt er niet tussen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op en vraag een offerte aan. Deze ontvangt u meestal de volgende dag al van ons.

Waarom afspraakkaarten?

Afsprakenkaarten worden veelal gebruikt in zaken waar op afspraak gewerkt wordt. Denk hierbij aan een kapsalon, schoonheidssalon of de tandarts. Heeft u een eigen bedrijf waarbij klanten regelmatig terugkomen voor vervolgafspraken, dan mogen de afspraakkaarten daar niet meer aan ontbreken! De kaartjes dragen bij aan een positief imago. U kunt het zien als een stukje extra service en branding. Door mooie originele afsprakenkaarten aan uw klanten mee te geven kunt u zich onderscheiden en dat is tegenwoordig zeer belangrijk. Er is ontzettend veel concurrentie en als u zich door kleine dingen op gebied van branding kunt onderscheiden moet u dit zeker doen!

Naast afspraakkaartjes beschikken wij over een zeer groot assortiment drukwerk. Denk hierbij aan folders, flyers, posters en pennen. Het is natuurlijk fantastisch als u samen met het afsprakenkaartje een mooie pen met uw eigen logo mee kunt geven aan uw klanten. Deze kleine cadeautjes zijn vrijwel laag in prijs en leveren een positieve bijdrage aan de klantenbinding!