Scriptie printen

Je scriptie printen is de ‘final touch’ na alle pijn en moeite. Vaak schiet dit er echter op de laatste dag nog in en moet je hals over kop de dichtstbijzijnde copyshop zien te vinden. Hoe je dit voorkomt? ‘Een goede planning’, om mee te beginnen. Wij beseffen echter als geen ander dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is. Vandaar dat wij een alternatief bieden: kom bij ons langs!

Geheel stressvrij je scriptie printen

Wij zorgen ervoor dat alles snel wordt geprint en vakkundig wordt ingebonden. Uiteraard drukken wij zowel dubbel- als enkelzijdig, echter is het voor een scriptie natuurlijk vereist om alles dubbelzijdig uit te laten printen. Tevens bieden wij diverse afwerkingsopties, zodat je altijd een professionele indruk achterlaat.

Wie altijd alles op de laatste dag doet weet hoe stressvol het is om een plek te vinden om je thesis te printen in een stad als Groningen. Kom daarom bij ons langs en laat je ontzorgen.

Waarom je voor ons kiest

Wij hebben een groot aantal printers, vandaar dat wij altijd plek hebben voor het inbinden en uitprinten van je scriptie. Daarnaast hanteren wij lagere prijzen dan onze concurrenten, zowel voor kleur als zwart-wit. Door efficiënt af te drukken en orders op een handige manier te combineren hebben wij ons proces gestroomlijnd, waardoor we ook minder voor onze diensten hoeven te vragen. Vandaar dat wij voordelig je thesis/scriptie printen en laten inbinden.

Bovendien zijn wij sinds 1990 opgericht en hebben wij ons kunnen specialiseren in vele grafische vakgebieden. Vandaar dat wij je altijd kunnen adviseren over welk stijl goed samengaat met jouw scriptie.

Altijd stijlvol afgewerkt!

Bij ons kun je kiezen hoe je scriptie wordt vormgegeven en zorg je ervoor dat het eindresultaat niet alleen stijlvol oogt, maar ook stevig is en kwalitatief aanvoelt. Jij kiest:

  • Zwart-wit/kleur
  • Papiersoort
  • Het formaat
  • Meerdere mogelijkheden voor inbinden

Kom een bij ons langs

Heb jij een deadline op de planning staan en moet je binnenkort een hele hoop pagina’s printen? Kom dan gerust bij ons langs . Wij zorgen ervoor dat alles snel wordt opgelost, zodat jij zorgeloos met een professioneel afgewerkte scriptie de winkel uitloopt.

Wil je vandaag nog je scriptie printen? Bel ons dan direct!