Papieren placemats

Papieren placemats voor al uw evenementen

Bent u op zoek naar papieren placemats? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Geen placemats op rol, maar uw eigen ontwerp naar wens laten bedrukken! De standaard rode of groene placemats van de Hema en Blokker maken vanaf nu plaats voor uw unieke design! Copy 76 staat al sinds 1990 bekend om haar drukwerk en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste drukwerk organisaties van Groningen. Wat kunt u van ons verwachten? Wij maken het drukwerk voor onze klanten zo goedkoop mogelijk en bieden tegelijkertijd een goede kwaliteit! Daarnaast hanteren wij een snelle service zodat u uw producten binnen no-time in huis heeft!

Bekijk onze webshop en ontwerp uw eigen papieren placemats!

Papieren placemats

Wilt u papieren placemats kopen?

Wilt u graag papieren placemats kopen voor uw horeca evenement? Voor wat extra promotie is het belangrijk dat u aan alle details denkt. Hier mag een papieren onderlegger met uw logo natuurlijk niet aan ontbreken! Dit product is nu al beschikbaar vanaf 10 stuks en u kunt kiezen uit beschrijf baar of afneembaar papier. Heeft u geen eigen design in gedachten? Dan helpen wij u graag een handje mee en kunt u kiezen uit onze online designs die wij speciaal voor u hebben gemaakt! Als u wel een eigen design heeft gemaakt dan kunt u deze aanleveren na het afronden van uw bestelling

Materiaalkeuze
U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten materiaal. Zo kunt u kiezen uit beschrijf baar of afneembaar materiaal. Bij papieren placemats is het natuurlijk ontzettend handig als ze afneembaar zijn, zodat u ze zo weer schoon kunt maken. Er wordt al gauw per ongeluk eten gemorst en dat is natuurlijk zonde van uw placemats.

De opties van beschrijfbaar papier:

Beschrijfbare placemat                    → kan goed gebruikt worden als kleurplaat! Wij bevelen deze aan!
225 gr. Kunststof                              → heeft een luxe uitstraling
246 gram linnen                               → Heeft een authentieke uitstraling
300 gram zijde                                 → Heeft een zachte, matte en luxe look

Opties Afneembaar papier:

Plastic                                             → langere levensduur, makkelijk schoon te maken
Gelamineerd 230 PVC                    → Heeft een glanzende laag en een nog langere levensduur!
Gelamineerd 230 PVC                    → Dit is de matte variant. Wij bevelen deze aan!


Bedrukking
Wilt u de papieren placemats aan één kant of aan beide kanten bedrukken? Indien u kiest voor beide kanten dan hoeven deze niet per se hetzelfde te zijn! Kies er bijvoorbeeld voor om uw logo op de voorkant en een kleurplaat aan de achterkant te bedrukken.

Besteloplage
Vervolgens kiest u hoeveel papieren onderleggers u wilt bestellen. Deze aantallen lopen uiteen van 10 stuks voor €23,05  tot 50.000 stuks voor €1448,65. Mocht uw gewenste hoeveelheid er niet tussen staan dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen!

TIP voor Kerst/Pasen: Maak uw ontbijt, brunch of diner tijdens de feestdagen compleet en verras uw gasten met gepersonaliseerde papieren placemats!

 

Aanleverspecificaties voor uw papieren placemats

Wij willen uw ontwerp natuurlijk zo snel mogelijk goedkeuren en hiervoor hanteren wij een aantal aanleverspecificaties:

  • Lever het bestand aan met 3mm afloop
  • De teksten en afbeeldingen moeten 4 mm van de randen verwijderd zijn
  • Zorg ervoor dat uw ontwerp een resolutie van minimaal 300 dpi heeft
  • Voor de kleurmodus moet u CMYK gebruiken
  • Lever u bestanden nooit aan in een Word document, maar in PDF, TIFF, EPS of in JPG
  • Sluit de lettertypes in
  • Hanteer een minimale lettergrootte van 6.
  • De inkt bezetting moet goed zijn en hiermee niet hoger dan 300%
  • Hanteer een minimale lijndikte van 0,25
  • Controleer uw design vooraf op transparantie

Wij begrijpen natuurlijk dat het lastig is om te weten of uw design voldoet aan al deze specificaties. Hier helpen wij u natuurlijk graag bij! U kunt ons telefonisch bereiken op: 050-5773011 of u kunt een e-mail sturen naar klantenservice@copy76.nl. Ons team van experts staat u graag te woord!

Wanneer worden mijn placemats bezorgd?

Wij hanteren bij de papieren placemats een ‘next day delivery.’ Hierbij is het wel belangrijk dat uw ontwerp op tijd aan ons wordt aangeleverd. Wanneer alle opties zijn ingevuld wordt onderaan de productpagina de aanlever deadline van dit product weergegeven. Afhankelijk van de oplage en de productietechniek die nodig is voor uw bestelling kan de aanlever deadline verschillen. De vervoerder van de bestelling hangt af van het product en de oplage die u hiervan besteld. Wij verzenden zowel met PostNL als DHL of onze eigen koeriersdienst.

Bent u op zoek naar andere artikelen voor uw horeca evenement? Bekijk dan hier ons ruime assortiment in horeca drukwerk artikelen!