Reclamemateriaal

 

Breng jouw merk onder de aandacht met reclamemateriaal

Vandaag de dag heb je als ondernemer keuze genoeg uit reclamemateriaal. Vooral online zijn de mogelijkheden eindeloos. Van social media tot online marketingcampagnes, bedrijven creëren vooral met advertenties een dure manier om als merk op te vallen tussen de concurrentie. Hoe vaker we ons online bevinden des te minder lijken we ons te beseffen dat traditionele marketing ook nog steeds bestaat. Sterker nog, de meest effectieve marketingcampagnes hebben nog steeds baat bij traditionele reclame.

Reclamedrukwerk voor jouw bedrijf is dé manier om op te vallen. De juiste promotieartikelen en materialen bedrukken met jouw logo kan zowel jouw off- als online zichtbaarheid vergroten is daarmee een goedwerkende reclamemethode. We helpen je graag aan herkenbare en kostenbesparende promotie!

Wat zijn de voordelen?

Reclame materiaal is er in allerlei soorten en maten en tal van productsoorten. Denk aan kleine artikelen als pennen of buttons tot aan gepersonaliseerde campingartikelen. Voor elk wat wils. Dat betekent dat je heel gericht reclame kan maken voor een specifieke doelgroep. Wat je ook kiest, alle promotionele producten dragen bij aan een mooie indruk van jouw bedrijf.

Een online advertentie of social media post is vaak snel vergeten, terwijl reclamemateriaal veel moeilijker is om te negeren. Klanten zien jouw merk elke keer als ze een pen pakken of hun kalender openen. Bijkomend voordeel is dat klanten jouw merk meenemen. Denk aan brochures, usb sticks en tassen. Of wat dacht je van een sticker op de bedrijfsauto. Promotieartikelen bedrukken met jouw logo gaat verder dan je denkt!

Wanneer wij reclame voor je drukken is ons hoofddoel het bouwen van jouw merk imago. Daarnaast helpt het je ook om een relatie op te bouwen met je klanten, tegen een aanzienlijk lage prijs. Laat die dure digitale marketing strategieën achterwege en concentreer je op goedkoop promotiemateriaal, iets wat je in verhouding meer zal opleveren. Doordat je gratis iets van waarde weg geeft bouw je continue aan een positieve band met jouw klanten. Dat is pas waardevol!

Onderzoek wijst uit dat promotieartikelen iemand tot 6 keer meer waardevoller kan laten voelen, in vergelijking tot bijvoorbeeld andere marketing middelen zoals web. Omdat de producten van hoge kwaliteit zijn en met name bruikbaar, zorgt dit ervoor dat je klant keer op keer terug zal komen bij jouw bedrijf. Met reclamemateriaal zullen ook jouw werknemers constant herinnerd worden aan de voordelen van werken bij jouw bedrijf.

Waar kan je reclamedrukwerk voor gebruiken?

Er zijn genoeg manieren om promotie artikelen in te zetten voor jouw zichtbaarheid. Als je aan drukwerk voor een reclame denkt zie je waarschijnlijk flyers, posters, mokken of pennen voor je. In werkelijkheid zijn de mogelijkheden eindeloos! Je kunt heel veel reclame materiaal met logo laten bedrukken. Of wat dacht je van je slogan of andere bedrijfsuitingen? Noem het op en je kan het printen. Sterker nog, je kunt zelfs heel gericht delen van jouw doelgroep aanspreken met specifieke promotiematerialen.

Stel, jouw bedrijf draait om praktische zaken. Dat vraagt om alledaagse praktische producten zoals:

  • Pennen
  • Waterflesjes
  • Mokken
  • (Rug)tassen

Als jouw klanten deze producten dagelijks gebruiken of dragen dan zullen ze automatisch reclame maken voor jouw merk. Jouw bereikbaarheid en zichtbaarheid gaan omhoog! Het hoeft natuurlijk niet altijd zakelijk te zijn. Reclamemateriaal kan naast waardevol ook heel leuk zijn. Deel het uit en verspreid het. Als iedereen op een beurs of evenement pennen uitdeelt dan spring je er pas echt tussen uit als je mini speakers uitdeelt.

Belangrijk is dat de producten in het dagelijkse leven van jouw klanten staan. Alledaagse producten zoals kalenders, rekenmachines en opladers voor mobile telefoons kunnen helpen om jouw merk uit te dragen. Reclame materiaal dient vaak als reminder aan jouw merk en kan tot gevolg hebben dat mensen jouw product bestellen.

Bij Copy76 bestel je snel en eenvoudig promotiemateriaal

Hoe je jouw promotionele artikelen ook wilt gebruiken, let erop dat de kwaliteit hoog is. Want zo zullen jouw klanten naar jou kijken. Als jij iets van waarde meegeeft aan je klant, dan verwacht de klant dit ook terug. Copy76 is de reclamemateriaal winkel waar we een hoogstaande kwaliteit hanteren, zodat jouw logo en bedrijfsnaam echt opvalt bij jouw potentiële klanten.

Artikelen voor kantoor als pennen en rekenmachines tot aan leuke gadgets als powerbanks. Of gesegmenteerd voor jouw specifieke doelgroep; wat dacht je van een festival? Banners, zonnebrillen en polsbandjes kunnen niet ontbreken.

Jouw merk zal er sowieso tussenuit springen met onze keuze uit ruim 5000 soorten reclamemateriaal!