Reclamemateriaal

Vandaag de dag heb je als ondernemer keuze genoeg uit reclamemateriaal. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van pennen en rekenmachines tot powerbanks, mokken en zelfs rugtassen, bij Copy 76 heb je zelfs keuze uit meer dan 5000 materialen om reclame mee te maken.

Reclamemateriaal is essentieel als je wilt opvallen met jouw bedrijf. Door promotieartikelen en -materialen bedrukken met jouw logo vergroot je namelijk je zichtbaarheid. Zo kom je niet alleen in beeld bij potentiële klanten, maar blijf je ook in beeld bij je huidige klanten.

Verder zijn producten bedrukt met jouw logo natuurlijk ook leuk om bijvoorbeeld aan je werknemers cadeau te doen. Van een handige waterfles of mok tot aan pennen, straks zit het hele kantoor met jouw merchandise. Wil jij direct werken aan je offline zichtbaarheid? Wij helpen je graag aan herkenbare en kostenbesparende promotie door middel van reclamemateriaal!

De voordelen van reclamemateriaal

Het grote voordeel van reclamemateriaal is dat je heel gericht reclame kan maken voor een specifieke doelgroep. Daarnaast zijn producten met bijvoorbeeld jouw logo erop lastig te negeren. Klanten zien jouw merk elke keer als ze een pen pakken of hun kalender openen. Bijkomend voordeel is dat klanten jouw merk meenemen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij USB-sticks of linnen tasjes.

Daarnaast helpen al deze producten ook om een relatie op te bouwen met je klanten. Doordat je gratis iets van waarde weg geeft bouw je namelijk continue aan een positieve band met jouw klanten.

Verder kan het uitdelen van producten naast waardevol ook heel leuk zijn. Als iedereen op een beurs of evenement pennen uitdeelt, dan spring je er pas echt tussen uit als je als reclamemateriaal mini speakers uitdeelt.

Uniek reclamemateriaal voor elke situatie

Er zijn genoeg manieren om reclamematerialen in te zetten voor jouw zichtbaarheid. Als je aan materiaal voor een reclame denkt zie je waarschijnlijk flyers, posters, mokken of pennen voor je. In werkelijkheid zijn de mogelijkheden eindeloos! Reclamemateriaal is er namelijk in allerlei soorten en maten en tal van productsoorten.

Je kunt heel veel reclame materiaal met logo laten bedrukken. Of wat dacht je van je slogan of andere bedrijfsuitingen? Noem het op en je kan het printen. Sterker nog, je kunt zelfs heel gericht delen van jouw doelgroep aanspreken met specifieke promotiematerialen.

Hierbij kun je denken aan kleine artikelen als pennen of buttons, maar ook aan veel uniekere producten; zelfs tot gepersonaliseerde campingartikelen aan toe! Of wat dacht je van een sticker op de bedrijfsauto? Reclame maken door producten te bedrukken met jouw logo gaat verder dan je denkt! Kortom, op het gebied van reclame is er altijd voor ieder wat wils om te zorgen voor een mooie indruk van jouw bedrijf of organisatie.

Kies materialen voor reclame die passen bij jouw bedrijf

Wat voor materialen voor reclame je ook kiest, het allerbelangrijkste is dat je materialen kiest die passen bij jouw bedrijf. Zit je bijvoorbeeld in de audio? Ga dan eens voor een originele speaker met jouw logo erop! Verder zit je natuurlijk ook altijd goed met praktische producten, zoals:

  • Pennen
  • Waterflesjes
  • Mokken
  • (Rug)tassen

Deze handige producten kunnen dagelijks gebruikt worden door jouw klanten en komen altijd van pas! Bovendien maken mensen automatisch reclame voor jouw merk als ze deze producten gebruiken. Het gevolg? Jouw zichtbaarheid gaan omhoog!
Het is in zo’n geval dus belangrijk dat de producten waarmee je reclame maakt in het dagelijkse leven van jouw klanten passen. Alledaagse producten zoals kalenders, rekenmachines en opladers voor mobile telefoons worden vaak door mensen gebruikt en kunnen zo helpen om jouw merk uit te dragen.

Bij Copy76 bestel je snel en eenvoudig reclamemateriaal

Bij Copy 76 krijg je altijd producten van hoogstaande kwaliteit tegen een lage prijs. Van tassen tot kantoorartikelen en van zonnebrillen tot keycords, bij ons kun je het allemaal laten maken. Ook vind je bij ons allerlei materialen om reclame mee te maken op specifieke evenementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een festival? Banners, zonnebrillen, polsbandjes en consumptiebonnen kunnen dan natuurlijk niet ontbreken! Wat je wens ook is, al je reclamemateriaal bestel je eenvoudig in onze webshop.