Wielershirt bedrukken

Wielershirt bedrukken

Wil jij een wielershirt bedrukken? Bij ons kan jij de meest uiteenlopende ontwerpen professioneel laten bedrukken. Heb je een specifiek logo dat erop moet, de kleurcombinatie van je wielerclub of een compleet uniek model dat je zelf hebt bedacht? Het kan bij ons allemaal! Tevens bieden wij premium kwaliteit, zodat het ontworpen wielershirt je vele jaren steun blijft bieden tijdens het wielrennen.

Bestel vandaag nog op onze webshop, dan zorgen wij ervoor dat je bedrukte fietsshirt snel wordt geleverd!

Alle soorten wielershirt bedrukken

Je kunt bij ons diverse designs, kleuren en logo’s laten bedrukken. Heb jij specifieke voorkeuren voor je wielerkleding ontwerp of wil je wielershirts in kleine aantallen laten bedrukken? Beide is mogelijk. Wij hanteren namelijk geen minimale hoeveelheid en denken altijd met je mee!

Ijzersterkte kwaliteit

Wanneer je bij ons je fietskleding laat bedrukken ben je verzekerd van ijzersterke kwaliteit en een bedrukking die er jarenlang als nieuw blijft uitzien. Onze kleuren en logo’s zijn namelijk niet alleen mooi, maar ook uiterst veerkrachtig.

Na het bedrukken van je wielerkleding kun je ze wassen zo vaak als dat je wilt. De felle kleuren en bedrukking zijn bestand tegen water en uiteenlopende temperaturen.

Nog snel bij ons langs!

Zorg ervoor dat jij en je mede-wielrenners altijd uniform sporten en laat ons snel en professioneel je wielershirt bedrukken. Copyshop76 is in staat de mooiste fietskleding ontwerpen te bedrukken en doet dit altijd voor een degelijke prijs. Kom bij ons langs aan de Zonnelaan in Groningen, of bekijk onze webshop.

Heb jij nog vragen, zoals hoeveel het kost om een wielershirt per stuk te laten bedrukken? Bel ons dan gerust!