Onderbroek bedrukken

Een onderbroek bedrukken is erg leuk als verrassing. Zoiets verwacht je natuurlijk niet. Met een naam, een korte tekst of een klein logo kan jij de persoon aan een speciaal iemand of een onvergetelijk moment herinneren. Zo blijft het altijd bij!

Het bedrukken van je onderbroek gaat bij ons heel eenvoudig. Je kunt zowel op onze webshop als bij ons in de winkel je ontwerp doorgeven, waarna wij snel en vakkundig overgaan tot het personaliseren van de boxershort. Je neemt hem diezelfde dag nog mee!

Mogelijkheden voor onderbroek bedrukken

Bij ons kan je een gepersonaliseerde onderbroek laten bedrukken. Zo kan je een onderbroek/ ondergoed met naam laten bedrukken, boxershort laten bedrukken op rand, onderbroek met eigen tekst bedrukken, losse boxershort bedrukken met opdruk, noem het maar op!

Tevens bedrukken wij diverse typen ondergoed, zoals lossere onderbroeken en boxershorts.

Zelf ontwerp bepalen

Tot op zekere hoogte kan jij bij ons zelf het ontwerp van je boxershort bepalen. Zo kan je kiezen voor een:

  • Naam
  • Korte tekst
  • Getal

Ook kun je de plek op de boxer bepalen waar je de opdruk wilt hebben. Echter zijn wij niet in staat om het ontwerp van je volledige onderbroek om te gooien. Wat wij doen is bedrukken, niet het compleet ontwerpen van een nieuwe boxer.

Hoogstaande druktechnieken

Wanneer je onderbroeken laat bedrukken wil je dat de opdruk niet alleen tegen water kan, maar ook tegen een stootje. Door onze hoogstaande druktechnieken en kwaliteit materialen ben je daar altijd zeker van. Wij bedrukken onder hoge temperatuur en druk, waardoor de opdruk zich bindt aan de boxer.

Eenvoudig laten bedrukken bij Copy76

Is je partner of een goede vriend binnenkort jarig? Verras hem of haar met een bedrukte onderbroek! Onze opdrukken zijn van top kwaliteit en doorstaan water, zweet, druk en alles waar ze mee in aanraking komen. Bestel direct via onze webwinkel, dan heb je het snel in huis! Als je nog vragen hebt over hoe een onderbroek bedrukken in zijn werking gaat kan je ons altijd bellen.